GUNDOGS.HU TRÉNINGCSOPORT

 

Amennyiben szükséged van segítségre vagy érdekel a retrieverek képzése, munkája, úgy részt tudsz venni egyéni vagy csoportos tréningeken, Budapest és környékén (Érd, Sóskút, Budakeszi, Páty), valamint Fejér megyében.

A tréningekre várom azokat:

- akik most ismerkednek a retrieverek világával

- akik Working test versenyekre készülnek,

- akik képességvizsgára, munkavizsgára készülnek

- ha problémád van a kutyusod viselkedésével, kölyökkutyádat szocializálnád

- egyszerűen vágysz egy szabadidős tevékenységre, ami a kutyusodat lefárasztja


Bármikor szívesen várunk - minden kötelezettség nélkül - akár nézőként is egy csoportos tréningen hogy lásd mivel foglalkozunk, vagy kutyusoddal egy bemutatkozó tréningen, ahol felmérjük a képességeit. A legtöbb csoportos tréningen fotózunk is, így ha szeretnél pár jó képet a kutyádról munka közben gyere nyugodtan.


A rendszeresen tréningezők számára létrehoztunk egy zárt Facebook csoportot, ahol közzétesszük rendszeres tréningidőpontjainkat, megvitatjuk a tréningproblémákat. Amennyiben csatlakozni szeretnél nyugodtan keress elérhetőségeim bármelyikén.


FELSZERELÉSEK

Néhány retrieveres felszerelést szeretnénk bemutatni, melyek nélkülözhetetlenek a képzéshez.

ACME retriever síp (2000 Ft)
Az ACME Angliában gyártott sípok meglehetősen egyszerűek, nem tartalmaznak mozgóalkatrészt, így szinte elnyűhetetlenek, persze elveszíteni annál könnyebb őket. Jellemzően egyetlen hangot adnak ki, viszont két frekvencia változatban vásárolhatóak meg. Nagyon hatásos tud lenni amennyiben a kutyánk már ismeri a parancsainkat, könnyen rávezethetőek a használatára, megkönnyítve és elegánsabbá téve a munkánkat, főleg ha már nagyobb távolságon dolgozunk.

Dummy (500g standard: 1500 Ft, 250g: 1300 Ft)
Tulajdonképpen egy vászonzsák ami jellemzően műanyag granulátummal vagy forgáccsal van töltve, fa vagy műaanyag fogantyúval van ellátva, így könnyű vele pontosan dobni. Standard súlya 500g, de léteznek kölyök méretek (250g), illetve speciális nagyobb méretek is. Standard színe zöld, de létezik narancssárga, fehér színekben is.

Retriever póráz (2500 Ft)
A póráz egy fojtópóráz, jellemzően kötélből vagy akár bőrből is. Pillanatok alatt rávezethetőek a kutyák a helyes lábmunkára, mégpedig sokkal humánusabb módon, mint azokkal az eszközökkel, melyeket nagyrészt ismerünk.

Az eszközök természetesen a tréningeken megvásárolhatóak, illetve akár e-mailben is megrendelhetőek. Az árak bruttó árak.